Workshop

Leer je cyclus kennen

Wanneer? donderdag 25 aug, van 19u30 tot (ongeveer) 22u
Waar? Villa aan de Aa,  O.L.Vrouwstraat 46, 3000 Leuven
Geef wat je kan: (20/25/15 EUR) 20 EUR om de kosten voor de workshop te dekken, 25 EUR als je mij wil helpen dit toegankelijk te maken voor anderen, 15 EUR als je het (even) wat minder breed hebt.*

* Laat me iets weten mocht dit toch nog een financiële barrière voor jou zijn, dan zoeken we samen een oplossing.

Workshop

Leer je cyclus kennen

Wanneer? donderdag 25 aug, van 19u30 tot (ongeveer) 22u
Waar? Villa aan de Aa,  O.L.Vrouwstraat 46, 3000 Leuven
Geef wat je kan: (20/25/15 EUR) 20 EUR om de kosten voor de workshop te dekken, 25 EUR als je mij wil helpen dit toegankelijk te maken voor anderen, 15 EUR als je het (even) wat minder breed hebt.*

* Laat me iets weten mocht dit toch nog een financiële barrière voor jou zijn, dan zoeken we samen een oplossing.

Wat gaan we doen?

Eén ding staat vast: ik breng geen saaie powerpoint presentatie mee. 🙂 Aan de hand van ander visueel en interactief materiaal en oefeningen vertel ik je meer over de menstruele cyclus (ja ook -en vooral- die stukken die ze je vergaten te vertellen tijdens de lessen voorlichting).
En ik geef je tips hoe je concreet met die kennis aan de slag kan. Want je cyclus kennen is 1 ding, maar weten wat je precies kan doen om meer op het natuurlijke ritme van je lichaam te leven en werken kan echt bevrijdend en empowering zijn.

Er is ook zeker ruimte voor (persoonlijke) vragen en verhalen. Als je specifieke vragen of verzoeken heb, breng ze mee, of laat me al op voorhand weten waar jij mee aan de slag wilt of meer wilt over weten. Ik wil ook gerust wat meer vertellen over de Sensiplan methode als er interesse is. 

Wie ben ik?

Ik ben Winnie Trekker, mama van 2 (Emmett 5j, en Liv 8j) en Sensiplan consulent. Sensiplan is een natuurlijke, wetenschappelijk onderbouwde methode waarmee je zelf je vruchtbaarheid in kaart brengt: je observeert en interpreteert de tekens van je lichaam zodat je precies weet wanneer je zwanger kan worden en wanneer niet.
Ik kwam Sensiplan tegen in mijn zoektocht naar een goed alternatief voor hormonale anticonceptie, and I have not looked back. Voor mij is het de ultieme vorm van zelfkennis (en -liefde), en essentiële info waar elke vrouw/persoon met een baarmoeder recht op heeft.
Ik werk ook als grafisch vormgever en illustrator, onder meer in het internationale team rond Read Your Body: we maken een app die je kan gebruiken als je je cyclus graag digitaal bijhoudt, met eender welke fertility awareness methode (niet enkel Sensiplan). Onze algemene missie (en ook mijn persoonlijke) is het verspreiden van lichaamsgeletterdheid voor alle mensen met een cyclus.

Let’s get in touch!

Heb je een vraag, een idee, zou je graag iets bespreken? Aarzel niet om mij te contacteren:

Email

winnie@studiocyclus.be

Locatie
Kessel-Lo, Leuven